Winter Menu

To Start

Homemade foie gras with chutney 14
Snails with mushrooms, cream of Comté (24 month) and crust 15
Bénédicte egg, salmon gravlax, spinach minute on toasted brioche 10
Carrots and sweet potatoes soup with coconut milk, peanuts mousse 9*
Octopus carpaccio, beetroot, ginger, pomegranate and pickles 10*
oeuf benedicte
risotto le brun restaurant

Main Course

Slow cooked suckling pig from 7 hours. confit in honey and rosemary, homemade mash potatoes 21*
Duck breast (France), pumpkin muslin, butternut and hazelnuts with foie gras sauce 25
Entrecote Cube roll 300gr Angus (Argentina), Darphin potatoe and green pepper sauce 34
Scallops, zest of Buddha’s hand, vegetables and citrus sauce with saffron 32
Risotto Prawns and Squid, cream way carbonara 26
Fish of the day, black rice with fresh herbs and white balsamic infused with tarragon 21*

To Finish

Coffee/Tea with tasting dessert assortment
(Champagne gourmand +6€)
9*
Shortbread, apple poached with cinnamon and popcorn mousse, unstructured 10
Vanilla cheesecake, mango, Spéculoos biscuits 11
Lemon vanilla pie 11
Chocolate fondant, Tonka bean and praline 9*
Pistachio crème brulée 9*
sable pomme pochee popcorn

Menu (Weekdays only)

Start, Main course or Main Course Dessert (Lunch only) * 24
Entrée, plat, dessert (Lunch and Diner) * 32

Drinks

Soda : 4,9
Coca Cola 33cl, Coca Cola Zero 33cl, Coca Cola Light 33cl
Fanta 33cl, Sprite 33cl
Finley Tonic 25cl, Lemon Tonic 25cl, Ginger Ale 25cl
Badoit 33cl, Evian 33cl 3,5
Badoit 75cl, Evian 75 cl 7
Fuze Tea Pêche 25cl 4,5
Jus 25cl Granini :  4,5
–        Mangue, orange, pomme, ananas, banane, fraise, abricot, poire, tomate

Hot Drinks

Expresso 2,5
Double expresso 4
Décaféiné, Noisette 3
Thé 4,5
Café au lait 4,5

Wines

White Wine

 13cl 75cl
IGP pays d’Oc

Chardonnay – Domaine Orchys

5 24
Bourgogne

Chablis – Domaine Olivier Savary

35
Rully AOP – Domaine Ninot 47
Chassagne-Montrachet AOP – Vincent Girardin 2017 82
Meursault – Vincent Girardin 2015 98
Val de Loire

Quincy – Domaine Maison blanche

7 29
Sancerre – Alphonse Mellot 39
Pouilly Fumé – De La Doucette 54
Bordeaux

Sauternes AOC – Château Briatte 2014

10 44

Rose Wine

 13cl 75cl
Provence

Source Gabriel Côtes de Provence Régine Sumeire

6 26
Minuty Prestige Côtes de Provence 36

Red Wine

 13cl 75cl
Bordeaux

Côtes de Bourg Château de Barbe 2016

6 26
Saint Emilion Lussac Château Claymore 2016 34
Graves Château Haut Selves 2015 38
Moulis en Médoc « la salle de Poujeaux » 2012 46
Saint Julien « Les Fiefs de Lagranges » 2015 71
Saint-Estèphe – Château les Ormes de

Pez 2015

98
Margaux – Château du Tertre 2014 122
Beaujolais

Brouilly Château des Tours 2018

7 29
Vallée du Rhône

Côtes du Rhône village « Les Cassagnes de La Nerthe » 2016 (Bio)

39
Crozes Hermitage – Reynaud 2017 (Bio) 39
Châteauneuf-du-Pape – Château La Nerthe 2015 84
Côte Rôtie – E. Guigal 2015 92
Bourgogne

Pinot Noir – Louis Latour 2017

41
Chorey les Beaune – Dominique Laurent « vieilles vignes » 2017 54
Pommard – Prunier Bonheur « Les 3 Follots » 2015 109

Alcools

Beer

25cl 50cl
Pression

Heineken

4 7
Affligem 5 9
 

Bouteille

Sol, Desperado 33cl

  7

Champagne

 13cl 75cl
Deutz – Brut 12 85
Deutz – Rosé 100
Ruinart – Blanc de Blancs 140
Piper Rare – Brut 2002 190

Apéritif

Kir Royal,Spritz  12
Porto Blanc, Porto Rouge, Suze, Campari, Martini Blanc, Martini Rouge 7
Ricard, Kir 5

Digestive and Spirits

4cl  6cl
Get27, Bailey’s, Manzana, Kalhua 7
Armagnac Duc de Loussac XO 8
Calvados le Pommeray 10 ans 9
Hennessy fine Cognac 12  
Eau de Vie Poire William Duchesse 9