Menu

To Start

Rabbit and poultry liver terrine with thyme, hazelnuts and tarragon, red onion confit 9*
Octopus carpaccio with sesame, granny smith apple and soy 10*
Salmon gravlax, beets, raspberries, dill and ginger mousse 13
Pan-fried foie gras escalope, smoked duck breast and foie gras sauce, parmesan crumble 17
oeuf benedicte
risotto le brun restaurant

Main Course

Duck breast, roasted carrots, yellow carrot mousseline and summer truffle juice 26
Pollock, tomato and pine nut crust, summer vegetable mille-feuille, sun-dried tomato emulsion 22*
Green asparagus and squid risotto with black garlic emulsion 26
Beautiful entrecote with parsley 350gr, sucrine and potatoes with garlic, béarnaise sauce 35
Chicken supreme, pan-fried mushrooms and cashew nuts, cooking juices and spring onion purée 22*

To Finish

Coffee/Tea with tasting dessert assortment 9*
Vanilla Cheesecake with apple and yuzu 11
Champagne with tasting dessert assortment 16
Orange rice pudding with cereal nougatine 9*
Breton shortbread with lemon, red fruits and mascarpone whipped cream 11
Crème brulée with tonka bean 9*
sable pomme pochee popcorn

Menu (Weekdays only)

Start, Main course or Main Course Dessert (Lunch only) * 24
Entrée, plat, dessert (Lunch and Diner) * 32

Drinks

Soda : 4,9
Coca Cola 33cl, Coca Cola Zero 33cl, Coca Cola Light 33cl
Fanta 33cl, Sprite 33cl
Finley Tonic 25cl, Lemon Tonic 25cl, Ginger Ale 25cl
Badoit 33cl, Evian 33cl 3,5
Badoit 75cl, Evian 75 cl 7
Fuze Tea Pêche 25cl 4,5
Jus 25cl Granini :  4,5
–        Mangue, orange, pomme, ananas, banane, fraise, abricot, poire, tomate

Hot Drinks

Expresso 2,5
Double expresso 4
Décaféiné, Noisette 3
Thé 4,5
Café au lait 4,5

Wines

White Wine

 13cl 75cl
IGP pays d’Oc

Chardonnay – Domaine Orchys

5 24
Bourgogne

Chablis – Domaine Olivier Savary

35
Rully AOP – Domaine Ninot 47
Chassagne-Montrachet AOP – Vincent Girardin 2017 82
Meursault – Vincent Girardin 2015 98
Val de Loire

Quincy – Domaine Maison blanche

7 29
Sancerre – Alphonse Mellot 39
Pouilly Fumé – De La Doucette 54
Bordeaux

Sauternes AOC – Château Briatte 2014

10 44

Rose Wine

 13cl 75cl
Provence

Source Gabriel Côtes de Provence Régine Sumeire

6 26
Minuty Prestige Côtes de Provence 36

Red Wine

 13cl 75cl
Bordeaux

Côtes de Bourg Château de Barbe 2016

6 26
Saint Emilion Lussac Château Claymore 2016 34
Graves Château Haut Selves 2015 38
Moulis en Médoc « la salle de Poujeaux » 2012 46
Saint Julien « Les Fiefs de Lagranges » 2015 71
Saint-Estèphe – Château les Ormes de

Pez 2015

98
Margaux – Château du Tertre 2014 122
Beaujolais

Brouilly Château des Tours 2018

7 29
Vallée du Rhône

Côtes du Rhône village « Les Cassagnes de La Nerthe » 2016 (Bio)

39
Crozes Hermitage – Reynaud 2017 (Bio) 39
Châteauneuf-du-Pape – Château La Nerthe 2015 84
Côte Rôtie – E. Guigal 2015 92
Bourgogne

Pinot Noir – Louis Latour 2017

41
Chorey les Beaune – Dominique Laurent « vieilles vignes » 2017 54
Pommard – Prunier Bonheur « Les 3 Follots » 2015 109

Alcools

Beer

25cl 50cl
Pression

Heineken

4 7
Affligem 5 9
 

Bouteille

Sol, Desperado 33cl

  7

Champagne

 13cl 75cl
Deutz – Brut 12 85
Deutz – Rosé 100
Ruinart – Blanc de Blancs 140
Piper Rare – Brut 2002 190

Apéritif

Kir Royal,Spritz  12
Porto Blanc, Porto Rouge, Suze, Campari, Martini Blanc, Martini Rouge 7
Ricard, Kir 5

Digestive and Spirits

4cl  6cl
Get27, Bailey’s, Manzana, Kalhua 7
Armagnac Duc de Loussac XO 8
Calvados le Pommeray 10 ans 9
Hennessy fine Cognac 12  
Eau de Vie Poire William Duchesse 9