Menu

To Start

Homemade foie gras with apricot chutney, pine nut 15
Fricassé of ceps mushroom and pine nuts, poached egg, siphon of ceps and smoked duck breast 16
Soup of butternuts, Philadelphia whipped cream with herbs and chestnut burst 11*
Seashells and knives, leek fondue 11*
Red tuna tataki marinated in soy and satay, creamy avocado with thai coriander and salad 13
oeuf benedicte
risotto le brun restaurant

Main Course

7h Lamb with Kampot red pepper, vénéré rice and small carrots with meat 22*
Ballotine of farmer chicken supreme with Panko, mushrooms and cream 26
Fillet of beef Rossini (France), butternut mousseline pumpkin, foie gras sauce 36
Creamy risotto with herbs, calamari, cockles and knives seaafood in persillade 28
Fish to arrival, small vegetables, corn cream with truffle oil 22*

To Finish

Coffee/Tea with tasting dessert assortment 9*
Hazelnut shortbread, black figs and white chocolate ganache 15
Champagne gourmand 15
Crème brulée with tonka bean 9*
Two dark chocolate and caramel mousse, cookie chip and lace tile 12
French toast with custard vanilla of Madagascar 10*
sable pomme pochee popcorn

Menu (Weekdays only)

Start, Main course or Main Course Dessert (Lunch only) * 24
Entrée, plat, dessert (Lunch and Diner) * 32

Drinks

Soda : 4,9
Coca Cola 33cl, Coca Cola Zero 33cl, Coca Cola Light 33cl
Fanta 33cl, Sprite 33cl
Finley Tonic 25cl, Lemon Tonic 25cl, Ginger Ale 25cl
Badoit 33cl, Evian 33cl 3,5
Badoit 75cl, Evian 75 cl 7
Fuze Tea Pêche 25cl 4,5
Jus 25cl Granini :  4,5
–        Mangue, orange, pomme, ananas, banane, fraise, abricot, poire, tomate

Hot Drinks

Expresso 2,5
Double expresso 4
Décaféiné, Noisette 3
Thé 4,5
Café au lait 4,5

Wines

White Wine

 13cl 75cl
IGP pays d’Oc

Chardonnay – Domaine Orchys

5 24
Bourgogne

Chablis – Domaine Olivier Savary

35
Rully AOP – Domaine Ninot 47
Chassagne-Montrachet AOP – Vincent Girardin 2017 82
Meursault – Vincent Girardin 2015 98
Val de Loire

Quincy – Domaine Maison blanche

7 29
Sancerre – Alphonse Mellot 39
Pouilly Fumé – De La Doucette 54
Bordeaux

Sauternes AOC – Château Briatte 2014

10 44

Rose Wine

 13cl 75cl
Provence

Source Gabriel Côtes de Provence Régine Sumeire

6 26
Minuty Prestige Côtes de Provence 36

Red Wine

 13cl 75cl
Bordeaux

Côtes de Bourg Château de Barbe 2016

6 26
Saint Emilion Lussac Château Claymore 2016 34
Graves Château Haut Selves 2015 38
Moulis en Médoc « la salle de Poujeaux » 2012 46
Saint Julien « Les Fiefs de Lagranges » 2015 71
Saint-Estèphe – Château les Ormes de

Pez 2015

98
Margaux – Château du Tertre 2014 122
Beaujolais

Brouilly Château des Tours 2018

7 29
Vallée du Rhône

Côtes du Rhône village « Les Cassagnes de La Nerthe » 2016 (Bio)

39
Crozes Hermitage – Reynaud 2017 (Bio) 39
Châteauneuf-du-Pape – Château La Nerthe 2015 84
Côte Rôtie – E. Guigal 2015 92
Bourgogne

Pinot Noir – Louis Latour 2017

41
Chorey les Beaune – Dominique Laurent « vieilles vignes » 2017 54
Pommard – Prunier Bonheur « Les 3 Follots » 2015 109

Alcools

Beer

25cl 50cl
Pression

Heineken

4 7
Affligem 5 9
 

Bouteille

Sol, Desperado 33cl

  7

Champagne

 13cl 75cl
Deutz – Brut 12 85
Deutz – Rosé 100
Ruinart – Blanc de Blancs 140
Piper Rare – Brut 2002 190

Apéritif

Kir Royal,Spritz  12
Porto Blanc, Porto Rouge, Suze, Campari, Martini Blanc, Martini Rouge 7
Ricard, Kir 5

Digestive and Spirits

4cl  6cl
Get27, Bailey’s, Manzana, Kalhua 7
Armagnac Duc de Loussac XO 8
Calvados le Pommeray 10 ans 9
Hennessy fine Cognac 12  
Eau de Vie Poire William Duchesse 9